365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

CoupleFire

Ontdek opnieuw het vuur in je relatie

Was het maar zoals vroeger

Liefde gaat niet vanzelf. Aan het begin nog wel, dan is het makkelijk. Je verlangt naar elkaar, stelt je open voor elkaar en droomt van een leven samen. Maar na een tijdje wordt alles normaal. Het vuur wordt een waakvlam. Opeens krijgen allerlei dingen in je leven meer prioriteit dan je relatie: de kinderen, het werk, de sportschool, die vriendenclub. Je begrijpt elkaar minder, je vindt elkaar minder en de hunkering verdwijnt. Je ligt soms naast elkaar in bed en denkt: was het nog maar zoals vroeger.

Investeren of vertrekken

Wij geloven dat je maar op twee manieren in je relatie aanwezig kunt zijn: ofwel je bent aan het investeren door de relatie actief fris en verbonden te houden, ofwel je bent aan het vertrekken. Er is geen tussenweg. De vraag die je jezelf wilt stellen is: ben ik bereid in mijn relatie te investeren? Ben ik bereid het werk te doen om opnieuw die verbinding en passie te voelen die we vroegen voelden? Als je antwoord daarop ‘ja’ is, dan is CoupleFire je volgende stap. Je kunt je elke dag weer opnieuw verbinden, het is zelfs veel makkelijker dan je nu wellicht denkt. Het enige wat er voor nodig is, is dat je er vol voor gaat.

De magie van CoupleFire

De zweethutten van EagleLodges zijn voor ons de beste manier die we kennen om jezelf open te stellen, anderen dichtbij te laten komen en te leren hoe je naar de wereld kijkt vanuit verbinding en liefde. In onze relaties is de zweethut dé plek waar we ons opnieuw verbinden en onze harten elkaar weer raken. Dit is precies waar CoupleFire over gaat: een diepgaande liefdevolle en exclusieve ceremonie voor iedereen die zijn of haar relatie naar een nieuw level wil verheffen. Speciaal voor stellen die open staan voor meer bewustzijn, intimiteit, passie en verbinding in hun relatie.

Jeroen

Patricia

Onze ervaren begeleiders

CoupleFire ceremonies worden begeleid door ons, Jeroen & Patricia, we zijn al 35 jaar samen en dat is niet altijd zonder slag of stoot gegaan. We hebben elkaar weer teruggevonden bij het vuur van Eagle Lodges en delen dat nu graag met jou.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag zal meerdere ceremonies bevatten. De eerste zweethut hut doe je zonder je partner om dieper te verbinden met jezelf (er zijn dan twee ceremonies tegelijk in twee verschillende zweethutten). Daarna is er nog een ceremonie waar aan jullie samen kunnen deelnemen om dieper te verbinden met elkaar.


Er is plek voor 12 koppels. Wanneer je een kaartje koopt, is deze geldig voor 2 personen.

Jouw couple TICKET boek je hier

een ticket is geldig voor 2 personen