365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

Drum Lodges

Het ritme van je hart

Wat zijn drum lodges?

Als je op zoek bent naar een manier om dieper contact te maken met jezelf en de natuur om je heen, overweeg dan deel te nemen aan een drum zweethutceremonie. Dit eeuwenoude ritueel biedt een krachtige manier om te ontspannen en los te laten, terwijl je tegelijkertijd je bewustzijn en spirituele groei stimuleert.

Een drum zweethutceremonie is een bijzondere vorm van de traditionele zweethutceremonie waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om hun eigen drum mee te nemen. Samen zingen en drummen we, waardoor we een bijzondere verbinding creëren met elkaar en de spirituele wereld om ons heen.

Het is een uiterst krachtige manier om ons hart te openen en de liefde te laten stromen. 

Je drum is je hart

Net als bij andere zweethutceremonies, wordt de drumhut gezien als een heilige plek waarbij we de helende krachten van de natuur ervaren. De warmte van de zweethut zorgt voor een diepe ontspanning en helpt om de spieren te ontspannen. Het creëert ook een gevoel van verbinding met de aarde en de elementen, waardoor je je meer gegrond voelt.

De combinatie van drummen en zingen in de drumhut biedt een krachtige manier om je energie te richten en te focussen, en om je te verbinden met je innerlijke zelf en de spirituele wereld om je heen. Het stimuleert ook het gevoel van gemeenschap en verbinding. Hier ben je veilig, hier ben je thuis.

Gezamenlijk één hart

Als je op zoek bent naar een krachtige, betekenisvolle ervaring die je kan helpen om los te laten, te genezen en te groeien, dan is een drum zweethutceremonie iets voor jou. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. We helpen je heel graag groeien op je spirituele pad. 

Iris van Maalsen

Iris Meijer

Begeleiding

Onder begeleiding van Iris & Iris (beide zeer ervaren watergieters) wordt je meegenomen naar een hele nieuwe wereld. Helemaal in het donker, maar met alle zintuigen wagenwijd open geef je jezelf over aan het ritme van de drums.

Neem dus vooral je eigen drum mee als je er eentje hebt. (Het is ook helemaal prima om zonder drum mee de zweethut in te gaan)
Iris & Iris hebben beide een enorme voorliefde voor het Sjamanisme en zijn zeer bekend met oer oude liederen die de ceremonie veel kracht zullen geven.

Jouw TICKET boek je hier