365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

Eagle Medicine

Onze diep helende truffelceremonie in de tipi

De reis naar liefde

Welkom prachtig mens. Dankjewel dat je nieuwsgierig bent naar onze truffelceremonie. Een diep helende reis waarbij we gebruik maken van 100% natuurlijke en volledig legale psychedelica, namelijk Sclerotia (oftewel: magic truffles). Deze vorm van ceremonie als hulpmiddel voor zelfontdekking en persoonlijke groei wordt steeds populairder en ook steeds meer algemeen geaccepteerd.

Truffels bevatten psylosibine, een stof die bekend staat om zijn vermogen om de geest te openen en de perceptie (tijdelijk) te veranderen. Door het gebruik van truffels tijdens de ceremonie, maak je een diepe innerlijke reis die zal leiden tot inzicht, genezing en spirituele groei

De truffelceremonie

Truffelceremonies zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling of een diepere connectie met zichzelf en de wereld om hen heen. Het kan ook helpen bij het verlichten van stress, angst en depressie.

Bij EagleLodges geloven we in de kracht van de ‘Great Spirit‘ (de verbinding met het Goddelijke). De adelaar is ons symbool voor de reizen die we maken tussen de spirituele wereld en het aardse rijk.

De adelaar zweeft en neemt snel de uitgestrektheid waar binnen het algemene levenspatroon. Vanuit de hoogte van de wolken, is de adelaar dicht bij de hemel waar de ‘Great Spirit’ woont.

Een dag om nooit te vergeten

Waarschijnlijk ben je al eens eerder bij ons op het terrein geweest om een zweethutceremonie bij te wonen. Of misschien heb je wel eens van onze zweethutten gehoord. Tijdens de Eagle Medicine ceremonie laten we de zweethut even voor wat het is en gaan we de tipi in. Hier is het aangenaam warm en droog en verwelkomen we een nieuwe ‘teacher’: de heilige truffel.

In de tipi zitten we rond een prachtig vuur vanwaar we op reis zullen gaan naar de hogere gronden het Eagle Medicine. Met een diep respect voor het groepsproces scheppen we een veilige ruimte voor expansie en verkennen we het licht dat in ons allen schijnt. Daarom nodigen we je uit om de ceremonie met een heldere geest en een open hart te benaderen.

Polina

Jeroen

Onze ervaren begeleiders

Wist je dat deze ceremonie bij ons plaatsvindt in de tipi en niet in de zweethut? Zo kunnen Polina en Jeroen je op de beste manier begeleiden en voor je zorgen.

Polina: "Mijn reis als psychedelische facilitator begon al in 2016 als een natuurlijke voortzetting van mijn persoonlijke pad. Alle jaren van ervaring hielpen me te begrijpen hoe belangrijk het is om de veiligheid en de juiste ondersteuning te bieden op de reis terug naar heelheid. Mijn intentie voor iedere ceremonie is om je werkelijk te zien en naar je te luisteren, zodat je je gehoord en begrepen voelt. Goed om te weten dat ik mijn deel van de ceremonie vooral in het Engels begeleid."
Jeroen: "Als watergieter van onze zweethutceremonies heb ik jarenlang de meest wonderschone transformaties mogen meemaken. Zowel bij mezelf als bij heel veel duizenden deelnemers. Naast de zweethutceremonie ontstond ook al jaren geleden een grote liefde voor plantmedicijnen, waaronder de magische truffels. Toch duurde het nog een hele tijd voordat ik er klaar voor was om ook dit medicijn te delen met de wereld. Nu pas voelt het als de juiste tijd om dit te doen. Samen met Polina zorg ik voor een liefdevolle sfeer en begeleid ik je stap voor stap naar jouw prachtige innerlijke wereld. Mijn bijdrage aan de ceremonie zal vooral in het Nederlands zijn."

Mag ik meedoen?

Psilocybine truffels zijn volledig veilig en niet verslavend, maar er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten. Om eventuele risico’s te minimaliseren is het niet mogelijk om deel te nemen aan de ceremonie wanneer je:
  • last hebt van een persoonlijkheidsstoornis (of een naast familielid), zoals: psychose gevoeligheid, schizofrenie, ernstige depressie, ernstige angststoornis, bipolaire stoornis of persoonlijkheidsstoornis
  • verslaafd bent of onder invloed bent van alcohol of drugs<
  • gebruik maakt van antidepressiva (SSRI’s)
  • last hebt van een te hoge bloeddruk of een andere hartaandoening
  • gevoelig bent voor epilepsie

Hoe ziet de dag eruit?

  • 10:00 -11:00 – Aankomst, kennismaken en voorbereiden
  • 11:00 -11:30 – Bij binnenkomst in de tipi begint de ceremonie
  • 16:00 -16:30 – Sluitingsceremonie
  • 17:00 -18:00 – Lichte maaltijd en gelegenheid om ervaringen te delen
  • 18:30 -19:00 – Knuffels en tot de volgende ceremonie

Jouw TICKET boek je hier