arrow_drop_up arrow_drop_down

Een jaar lang verbinding

Wanneer je de diepte in wilt met ons en met jezelf

Transformatie begint nu

Een bezoek aan de EagleLodges is absoluut een belevenis, toch vindt werkelijke transformatie pas plaats wanneer je iets een vast onderdeel maakt van je leven. Ben je toe aan structurele verdieping, het verkennen van mogelijkheden die tot nu toe verborgen zijn gebleven en heb je vooral heel veel zin in heel veel ceremonies, koop dan nu een jaarticket voor EagleLodges.

De voordelen van een jaarticket

  • Onbeperkte deelname aan alle openbare zweethutceremonies
  • Heel veel meer diepgang door steeds meer vertrouwd te raken met het ritueel
  • Bijzondere extra belevenissen op de ceremoniedagen
  • Groei in alle rust en ruimte
  • Onderdeel van de EagleLodges familie
  • Een cadeau aan jezelf, een jaar lang!

Marie-Jose Capello

Eeuwen oude rituelen!

Eagle Lodges brengt eeuwenoude rituelen tot leven op een prachtige plek midden in de natuur. Liefdevolle begeleiding en zorg voor elkaar. Zonder woorden steunen we elkaar. We ervaren een universele verbondenheid die boven alles uitstijgt. ‘Remember who you truly are’ is niets teveel gezegd. Het is thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf. Ik ervaar een kracht die ik nooit eerder zo heb ervaren

Hoe werkt een jaarticket

Wanneer je kiest voor een jaarticket ontvang je na je aankoop een unieke (naamsgebonden) vouchercode. Met deze voucher kun je gedurende één jaar een gratis ticket boeken voor de openbare EagleLodge-ceremoniedagen. Je kunt dus zo vaak komen als je wilt, zolang je maar je plek hebt gereserveerd via de website. 

Zodra ceremonies vol zijn geboekt zorgen wij er voor dat er direct weer nieuwe data open gaan, zodat er altijd voldoende ruimte is om deel te kunnen nemen. 

€ 1200,-
€ 997,-

Jouw JAARTICKET boek je hier