365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

Meditatie Lodges

De natuurlijke kracht van het leven

Meditatie zweethut ceremonie

Welkom bij onze Meditatie Zweethut Ceremonie, een diepgaande en transformatieve ervaring die je niet wilt missen!

Onze ceremonie biedt een unieke combinatie van meditatie en zweethut, waarbij je jezelf kunt onderdompelen in de helende energieën van moeder aarde en tegelijkertijd je geest kunt kalmeren en je ziel kunt voeden.

Tijdens de ceremonie zul je je onder leiding van David de Kock samen met een groep gelijkgestemde individuen in een traditionele zweethut begeven. De hitte van de stenen en de stoom zullen je lichaam reinigen en ontgiften, terwijl de meditatie je geest tot rust brengt en je in staat stelt om diep naar binnen te keren.

De zweethut ceremonie is een eeuwenoud ritueel dat al duizenden jaren wordt beoefend door inheemse culturen over de hele wereld. Het is een krachtige manier om contact te maken met de natuurlijke wereld en je te verbinden met de wijsheid en de energieën van de aarde.

Of je nu op zoek bent naar heling, spirituele groei, of gewoon een diepe ontspanning, onze meditatie zweethut ceremonie is een geweldige manier om jezelf te voeden en te versterken.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en ontdek de transformatieve kracht van onze meditatie zweethut ceremonie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze cirkel van heling en groei.

Slechts 1x per seizoen

De meditatie zweethutceremonie vindt maar één keer per seizoen plaats. 

Tijdens deze speciale ceremonie vieren we niet alleen de overgang van het ene seizoen naar het andere, maar we nemen ook de tijd om ons te verbinden met de natuurlijke cyclus van het leven en de helende kracht van de aarde.

De seizoenswisselingen vormen een belangrijk moment in de natuurlijke cyclus van het leven. Het is een tijd van verandering, vernieuwing en transformatie. Door deel te nemen aan deze speciale ceremonie, kun je deze energie van verandering en transformatie ervaren en jezelf openstellen voor nieuwe mogelijkheden en groei.

De stilte als medicijn

Deze ceremonie is een combinatie van meditatie, zweethut en andere rituelen die je helpen om jezelf te verbinden met de natuurlijke wereld en je eigen innerlijke wijsheid. Je zult jezelf onderdompelen in de helende energieën van de aarde en jezelf openstellen voor diepe inzichten en transformatie

Verbind jezelf met de natuurlijke wereld van de stilte en je eigen innerlijke wijsheid. Het zal je helpen om te groeien, te transformeren en een diepere betekenis te vinden in je leven. En omdat het gewoonweg een prachtige en betekenisvolle ervaring is die je niet snel zult vergeten.

Laat jezelf onderdompelen in de helende energieën van moeder aarde en ontdek de transformatieve kracht van de natuurlijke cyclus van het leven.

David de Kock

Begeleid door David de Kock

Deze speciale ceremonie wordt begeleid door David de Kock, mede-oprichter van EagleLodges en maker van honderden meditaties voor 365 Dagen Succesvol. David heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op hun pad van persoonlijke groei en heling en geeft nog maar weinig los te boeken zweethutceremonies. David is een meester in het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin je jezelf kunt openstellen voor diepe heling en transformatie. Zijn liefdevolle en krachtige aanwezigheid zal je helpen om jezelf te verbinden met de helende energieën van moeder aarde en je eigen innerlijke wijsheid. David is ook een meester in het creëren van een gemeenschap van gelijkgestemden die samen werken aan persoonlijke groei en transformatie. Door deel te nemen aan deze ceremonie word je deel van een groep die elkaar ondersteunt en aanmoedigt op hun pad van heling en groei.

Jouw TICKET boek je hier