arrow_drop_up arrow_drop_down

MoonLodges 

Speciaal voor vrouwen die vanuit hun kern willen leven

Boek nu


MoonLodges vrouwen cirkels

"De zweethut wordt ook wel de 'baarmoeder' van moeder aarde genoemd. Wanneer we hier samenkomen keren we terug naar het innerlijke weten, onze intuïtie, een staat van zijn waar we in het dagelijks leven steeds verder vanaf zijn komen te staan. 

Twee maal per maand, rond de volle en rond de nieuwe maan, organiseren we speciale ceremonies voor vrouwen. Om samen rond de stenen te zitten en te herinneren wie we werkelijk zijn. Een ervaring zo uniek en zo helend dat het nauwelijks uit te leggen valt. Kom het een keer ervaren, wees welkom in onze vrouwencirkel. Wanneer we samenkomen zijn we sterk en leren we van elkaar."

Patricia Wolff - Watergieter

Ontdek je innerlijke godin

In iedere vrouw schuilt een godin een innerlijk licht dat mag stralen en gezien mag worden. Tijdens deze speciale ceremonies gaan we opzoek naar de diepere wijsheid en verbinding die in ons allemaal schuilt. Wanneer we ons omringen met vrouwen en hun zuivere kracht laden we ons op en hervinden we de moed en de kracht om volluit te leven. Het is de liefde die ons drijft in ons gezamenlijke zingen. Het is magische vrouwelijke energie die voelbaar wordt wanneer we stil zijn. Het is de helende kracht van de groep wanneer we gezamenlijk aanwezig zijn bij een persoonlijk verhaal. We zijn allemaal kinderen van moeder aarde opzoek naar aanwezig kunnen zijn bij wie we werkelijk zijn.

Breng jezelf in balans

Zeker wanneer we vaker samenkomen ontdek je hoe je zacht en krachtig tegelijk kunt zijn. Hoe je volop en zonder schaamte van je eigen lichaam mag houden en (her)ontdekken hoe sensueel je bent. De vrouwenceremonie in de zweethut gaat over het omarmen van alles wat is, wie je bent en wat je wil betekenen voor de wereld. Een magische reis naar het innerlijke vuur.

Patricia Wolff

Watergieter

Vrouw zijn

Een helende reis naar de kern. Samen, verbonden en volledig in het licht. 

Wat kun je verwachten van de MoonLodges?

  • word zacht én sterk 
  • wakker je levenslust aan
  • ontwikkel je intuïtie, ontvankelijkheid en verlangens
  • kom in contact met je innerlijke mannelijke kracht, die elke vrouw heeft
  • kom in contact met je innerlijke vrouwelijke kracht, die veel vrouwen kwijt zijn geraakt
  • ontmoet de wijsheid van jezelf en anderen door bij elkaar te zijn en te delen
  • ervaar een diepe verbinding met moeder aarde
  • voel je diep ontspannen

null

Handig om te weten

Alle ceremonies zijn los te boeken en vinden plaats op ons prachtige terrein in het Horsterwold nabij Zeewolde. Alle moonlodges worden gegeven door Patricia Wolff met hulp van enkele vrouwelijke fire-keepers. Het is belangrijk om warme kleding, voldoende eten, drinken en evt. een meditatiekussen mee te nemen. Voor de zweethut is het prettig om ten minste twee handdoeken mee te nemen en eventueel badkleding als je liever niet naakt de hut in gaat. Ook slippers en eventueel een badjas kunnen fijn zijn.

Na afloop lopen we als groep terug naar de parkeerplaats en hopen we iedereen een volgende keer weer terug te zien.