365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

een teamdag om nooit te vergeten

voor teams die anders durven doen

Diepgang en verbinding in de natuur

Stel je voor: een stille plek, midden in het bos. Er brandt een vuur en samen zitten we rond het knisperende hout en de opwarmende stenen in de vlammen. Laptops zijn weg en mobiele telefoons staan uit. Dit is een plek om in het hier-en-nu te komen. Om oprechte gesprekken te voeren. Om tussen alle drukte en waan van de dag opnieuw met elkaar te verbinden. Wat het ook is: wij denken graag met je mee over een bezoek met je team, afdeling of bedrijf aan de mystieke EagleLodges Grounds. 

Een zweethut-ceremonie

Na een tijdje gaan we samen in badkleding de zweethut in. De zweethut lijkt op een iglo, gemaakt van gebogen wilgentenen met dikke dekens er overheen. Binnen wordt het donker en erg warm. Een soort natuursauna, gebaseerd op eeuwenoude tradities van volkeren over de hele wereld. De zweethut staat voor diepgang, oprechtheid en het ervaren van verbinding. Het gaat over open staan voor nieuwe dingen en buiten je comfort zone durven komen. Het is voor iedereen die toe is aan de volgende stap met hun afdeling of team, voorbij de oppervlakkigheid, de haastige targets en de stress.

Waarom is een EagleLodges Ceremonie de perfecte teamdag?

Stef

Een geweldige ervaring!

Fijne mensen, fijne plek, fijne stenen. Geweldige ervaring je grens te leren kennen, op te rekken en dan te laten vervagen in de hut, grenzeloos fijn de warmte binnenin te voelen en eindeloos na te gloeien.

Faciliteiten voor bedrijven en teams

Bij het boeken van de zakelijke Lodges geniet je van net wat meer vrijheid en flexibiliteit dan bij de reguliere ceremonies van EagleLodges. Zo kun je ervoor kiezen om samen één of meerdere ceremonies te doen en kunnen we de inhoud aanpassen aan jouw doel en gezelschap. Ook heb je de mogelijkheid om de ceremonie te combineren met andere activiteiten, zoals een extra moment voor meditatie, rust of reflectie. En dat op een tijd en datum die jou uitkomt!

Op maat gemaakte ceremonie

Al vanaf 10 deelnemers

Besloten plek in de natuur

Kies zelf je datum en tijd

Vrijblijvende offerte opvragen