EagleLodges

Informatie

Wat geweldig om je te mogen ontmoeten bij de stenen en het vuur van de EagleLodges. We kijken er enorm naar uit. Op deze pagina vind je wat belangrijkste informatie voor die dag.

Advies om mee te nemen:

  • Meerdere handdoeken (Ze kunnen wat vies worden omdat je er deels op zit)
  • Slippers
  • Voldoende drinkwater (Minimaal 2 liter, er is geen kraan aanwezig)
  • Een lichte lunch en eventueel iets als avondmaaltijd (er is geen catering aanwezig)
  • Eventueel zwemkleding indien je moeite hebt met naakt in de hut te zijn.
  • Je ticket

Nog een paar tips & verzoeken:

  • We zijn de hele dag buiten. Pas je kleding aan op de weersomstandigheden.
  • Gelieve geen parfums en deodorant te gebruiken op de dag van de ceremonie. Het geeft vervelende luchtjes in de hut. Ook huidcrèmes raden we sterk af, omdat deze vaak op oliebasis zijn wat ervoor kan zorgen dat je huid te heet kan worden in de hut.
  • Het helpt enorm om van tevoren een intentie te bedenken.

Locatie en bereikbaarheid:

Onze prachtige EagleLodges staan in het natuurgebied Horsterwold bij Zeewolde.

Parkeren kan op de algemene parkeerplaats (P1) NAAST de boswachter (dus niet op het terrein van Staatsbosbeheer): Groenewoudseweg 7, Zeewolde. https://goo.gl/maps/4AcxMKz7vbzNcVNh9

Wanneer je geparkeerd bent is het nog een kleine 12 minuten lopen door het bos naar onze locatie. Houd hier alsjeblieft rekening mee.
Mocht je kunnen carpoolen dan is dat zeer gewenst. We hebben zeer beperkte parkeergelegenheid. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan mag er links langs de Groenewoudseweg worden geparkeerd. (P2)

Vanaf Groenewoudseweg 7 (P1) volg je de loop/fietsroute richting het speelbos. Ga aan het einde van dit fietspad bij de T-splitsing rechtsaf. Na 300 meter ga linksaf het verharde pad in om vervolgens na 200 meter, dit verharde pad rechts in te gaan. Deze volgend kom je bij het EagleLodges terrein.

Ook is het mogelijk om met de bus te komen. Dit is iets langer lopen. Reken op zo’n 20 minuten vanaf de bushalte.
De bushalte heet: het Nulderpad in Zeewolde.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag start om 10:00 uur. Mocht je voor het eerst zijn, kom dan zeker iets eerder, zodat je je weg op en naar het terrein hebt gevonden. 
De dag is meestal afgelopen tegen het einde van de middag en ruimen we gezamenlijk de laatste spullen op. Het kan soms iets uitlopen, maar uiteraard kun je altijd eerder weg. 

 

Gaat de ceremonie altijd door?

In uitzonderlijke gevallen kan het event worden geannuleerd. Dit heeft bijna altijd te maken met het weer. Bij langdurige droogte is er kans dat we geen vuur mogen maken. Bij hevige wind of extreme langdurige regen zou het ook problemen kunnen geven. Indien we moeten annuleren krijg je je geld terug en hopen we je een volgende keer te mogen ontvangen.

 

Heb je nog vragen?

Mail dan naar: info@eaglelodges.nl

Heel graag tot snel,

Team EagleLodges

Disclaimer:

Deelname aan de ceremonie is altijd op eigen risico. EagleLodges aanvaard geen enkele aansprakelijkheid bij lichamelijke, geestelijke of materiële schade. Op dit evenement zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. Deze zijn te vinden op https://eaglelodges.nl/algemene-voorwaarden