welkom bij eaglelodges

Als de wereld stopt met lawaai maken, kun je thuiskomen bij jezelf
“Na jaren van zoeken en onderweg zijn vond ik in de zweethut eindelijk waar ik zo naar op zoek was geweest: het gevoel van ergens thuis zijn” – David de Kock

Ontstaan door diepe beroering

David en Jeroen kwamen beide in aanraking met de zweethut. Een diepe betekenisvolle ervaring dat voelde als thuiskomen. Sindsdien heeft het hen niet meer losgelaten en is hun missie dit met zoveel mogelijk mensen te mogen delen.

is dit nou alles?

Misschien herken je dat het leven aan je voorbij raast. Het lijkt alsof je steeds drukker wordt terwijl je steeds minder voldoening ervaart. Contacten voelen oppervlakkig, gesprekken voelen leeg. Het lijkt alsof je dagen zich vullen met ruis, stress en onbelangrijk gedoe. Is dit nou alles?

waar het leven simpel is

Wij herkennen die zoektocht als geen ander. Juist nu, in die drukke overprikkelde tijden waarin we leven, kregen we een steeds grotere behoefte aan een plek waar het leven simpeler is. Waar je rust vindt en ontspanning. Waar iedereen gelijk is, zonder competitie of conflict. Waar je in stilte aandacht kunt hebben voor jezelf, je lijf en je gedachten. Een plek voor heling en verbinding. Een plek voor vrede. Dit is wat we vinden in de zweethut.

zo ontstond eaglelodges

Na ruim 12 jaar van ervaring en opleiding, beginnen David en Jeroen in 2019 met EagleLodges. Vanaf 2020 gebruiken we onze eigen prachtige stukken natuur in het Horsterwold en in het Kuinderbos. We organiseerden al duizenden ceremonies voor tienduizenden deelnemers: veilig, krachtig – en onvergetelijk. We geloven er in dat EagleLodges ceremonies je helpen naar innerlijke vrede. En als ieder mens in vrede leeft met zichzelf, ontstaat er vanzelf wereldvrede
Placement Area 5 5

David de kock

Watergieter
&
initiatiefnemer

Placement Area 6 5

Jeroen Wolff

Watergieter
&
initiatiefnemer