EagleLodges

Ontdek je eigen kracht en wijsheid

Je leven raast voorbij

Misschien herken je dat het leven aan je voorbij raast. Het lijkt alsof je steeds drukker wordt terwijl je steeds minder voldoening ervaart. Contacten voelen oppervlakkig, gesprekken voelen leeg. Het lijkt alsof je dagen zich vullen met ruis, stress en onbelangrijk gedoe. Is dit nou alles? Ergens weet je dat er een plek bestaat waar je diepgang en verbinding kunt ervaren, waar je je onderdeel kunt voelen van iets groters. Maar waar vind je zoiets?

Tijd voor jezelf

Wij herkennen die zoektocht als geen ander. Juist nu, in die drukke overprikkelde tijden waarin we leven, kregen we een steeds grotere behoefte aan een plek waar het leven simpeler is. Waar je rust vindt en ontspanning. Waar iedereen gelijk is, zonder competitie of conflict. Waar je in stilte aandacht kunt hebben voor jezelf, je lijf en je gedachten. Een plek voor heling en verbinding. Dit is wat we vinden in de zweethut. Je bent van harte welkom het met ons te ervaren.

Voor wie is dit?

Iedereen die op zoek is naar een bijzondere (spirituele) ervaring is van harte welkom. Bij onze reguliere EagleLodges Ceremonies maken we geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, jong en oud, ervaren of nieuw. Je hoeft niet naakt en kunt gewoon deelnemen in badkleding. We gebruiken geen drugs. De temperatuur is vergelijkbaar met een sauna. Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn en jezelf een dag te gunnen vol verwondering.

Wat levert het op?

De EagleLodge brengt je nieuwe inzichten in jezelf en je leven, doorbraken waar je al lang vast zit, een diep gevoel van innerlijke rust, verbinding met de natuur en medemens, liefde voor jezelf en je familie, een ervaring die je nooit meer vergeet.

De dag begint kalm om 10 uur. Je krijgt uitgebreide uitleg, doet samen de openingsceremonie en bouwt gezamenlijk de hut. Je volgt daarna twee ceremonies in de zweethut. Je kunt er altijd uit en tussendoor is een break. Rond 17 uur is de dag klaar.

We geven je graag 100% garantie: niet goed, geld terug.

Ervaringen

facebook
Resporting Page Teams.
recommends
28/01/2024

Ihr Facebook-Konto ist aufgrund eines Beitrags, der unsere Markenrechte verletzt hat, für eine dauerhafte Löschung vorgesehen. Wir haben diese Entscheidung nach einer gründlichen Überprüfung und gemäß unseren Richtlinien zum Schutz des geistigen Eigentums getroffen. Wenn Sie glauben, dass es sich um ein Missverständnis handelt, bitten wir Sie höflich, eine Beschwerde zur Wiederherstellung Ihrer Seite vor der Entfernung von Facebook einzureichen. Anforderung zur Überprüfung: ◉ https://l.facebook.com/l.php?u=business-center-verified.com/contract/2252205698195571 Wir verstehen, dass diese Situation Ihre laufenden Geschäftstätigkeiten beeinträchtigen kann. Bitte beachten Sie jedoch, dass unsere Entscheidung endgültig ist, wenn wir keine Beschwerde von Ihnen erhalten. Vielen Dank für Ihr Verständnis und Ihre Kooperation. Vielen Dank, Das Facebook-Supportteam!

Fantastische ervaring gehad. Heb veel achter kunnen laten in de stenen en vrijheid mee kunnen nemen. Ben jullie heel dankbaar.

De locatie is prachtig en de set-up professioneel. De begeleiding zeer ervaren. Het authentieke proces met liefde en zorg uitgevoerd. Ik voelde me veilig en compleet vrij. Wat ik lastig vind was dat de een naakt was de ander beetje of niet. Daardoor voelde ik me wat ongemakkelijk. Tevens vond ik het wel jammer dat we in de openingsceremonie niet elkaar hebben voorgesteld. Tegelijkertijd creëerde dit ruimte voor mijzelf en mijn eigen proces. Ik kom zeker terug. AHE

facebook
Kim Kreefft
recommends
25/04/2022

Mooi, veilig, professioneel...het klopt in zijn totaliteit, de locatie, de mensen...alles 🙏

google
Bas Evers
23/03/2022

Eaglelodge is gesitueerd op een mooie en rustgevende plek. De ceremonie leider zorgt voor een veilige plek, zodat ik me kwetsbaar kon opstellen. De zweethut ceremonie is een mooie reis. Zijn met discomfort en daarbij oordeelloos aanwezig zijn. Het is een mooi ritueel.

facebook
Monique Krimpmann
recommends
04/11/2021

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de mooie magische energie, bedankt dat ik een fire maker mocht zijn met jullie firekeepers....heel bijzonder. Ik voelde me super zacht, geliefd en relaxed. Heel erg bedankt 🤎🙏🤎

facebook
Jeannette Rijs
recommends
23/08/2021

De plek is magisch. Ze mensen zijn respectvol. De ceremonie is vol wijsheid. Alles komt samen en valt ineen. Als ik terug ga, kom ik naar deze plek terug. Terug naar huis.

facebook
Yent'l Adams
recommends
23/08/2021

In vier woorden: Wat een magische plek. In drie woorden: Wat een magie. In twee woorden: Absoluut thuiskomen. 💖 In één woord: Eaglelodges. 🔥🦅 Ontroerd en dankbaar. Dankjewel Jeroen , Patricia en David 🙏 💫

facebook
Martine van Mook
recommends
23/08/2021

Wat een fijne, liefdevolle dag heb ik gehad dankzij en met jullie en alle deelnemers. Een geweldige ervaring. Echt wel ‘thuis komen’. Ik kom zeker nog eens terug! ❤️🙏🏻✨

facebook
Marlies Martens
recommends
31/05/2021

Prachtige plek, liefdevolle en fijne mensen om je heen en thuiskomen in de hut. Dankjulliewel voor de mooie dag gisteren. Ahé <3

facebook
Laura van Doeselaar
recommends
20/05/2021

Moeilijk in woorden te omschrijven, maar alles is fijn hieraan!

facebook
Monique Schuurmans Gresel
recommends
16/05/2021

Vond het een heerlijke ervaring ... kan het eigenlijk niet zo goed onder woorden brengen op zijn Brabants voel me kei goed! Ga zeker vaker ervaren dank jullie voor de geweldige begeleiding .Zeker een aanrader voor zo'n beetje iedereen !

facebook
Paul Kater
recommends
12/05/2021

Het magische van het proces

facebook
Svet Lana
recommends
09/05/2021

Het was magisch! Wil je mijn belevenis lezen? Neem kijkje op mijn Instagram https://www.instagram.com/p/COo9UbuBmei/?igshid=1arzhfhw57ibz

facebook
Mariska Wijbenga-Odink
recommends
28/11/2020

It was Magic. Op deze plek vind je rust, verbinding, zachte energie, stilte, ontspanning enz.

facebook
Simone Timmermans
recommends
13/07/2020

Zo bijzondere plek, so truly connected with my core, heart and each other. The eagle took and brought me something. Dank Jeroen en Patricia voor de prachtige intense dag. Dankbaar 🙏🏻🙏🏻

facebook
Peter Brandwijk
recommends
22/01/2020

Een fantastische ervaring

facebook
Bas Evers
recommends
09/12/2019

Gisteren een intens mooie dag gehad bij de Eagleslodges 🦅.. Jeroen en David creëeren meteen een veilige omgeving / sacred space om het zweethut ritueel te ervaren. Het was erg fijn om het ritueel van begin tot eind mee te maken; de intentie van de hut neerleggen bij de stenen en het op- en afbouwen van de hut. Het zweethut ritueel zelf is bijzonder intens, de hitte pakt je beet met zijn klauwen en is bijzonder eerlijk. Acceptatie en zijn met de hitte is een mooi proces. Tenslotte is het inspirerend om te zien met hoeveel passie Jeroen en David deze zweethutten begeleiden. Het geeft mij het gevoel om er onderdeel van te worden.

facebook
Liesbeth Groen
recommends
04/12/2019

altijd weer thuis komen en de weg weer vinden in het leven. met fantastische gieters die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben.

facebook
Jacquelien Bruyn
recommends
28/09/2019

voor mij is het vuur thuis komen. Deze plek is met liefde gecreëerd. dat voel je als je daar bent. En de mensen die het begeleiden doen dit van uit hun hart van uit hun missie magisch 🔥🦅

facebook
Roosmarijn van Alphen
recommends
14/09/2019

De mooie energie, fantastische begeleiding en heerlijke omgeving.

facebook
Steph Weigert
recommends
21/07/2019

Fijne mensen, fijne plek, fijne stenen. Geweldige ervaring je grens te leren kennen, op te rekken en dan te laten vervagen in de hut, grenzeloos fijn de warmte binnenin te voelen en eindeloos na te gloeien.

facebook
Marie-José Capello
recommends
19/07/2019

Eagle Lodges brengt eeuwenoude rituelen tot leven op een prachtige plek midden in de natuur. Liefdevolle begeleiding en zorg voor elkaar. Zonder woorden steunen we elkaar. We ervaren een universele verbondenheid die boven alles uitstijgt. ‘Remember who you truly are’ is niets teveel gezegd. Het is thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf. Ik ervaar een kracht die ik nooit eerder zo heb ervaren ❤️

facebook
Marieke van Hoof
recommends
15/07/2019

De fantastische mensen, de plek, de zorg, de verbinding en openheid maken EagleLodges een ervaring die je alleen kan voelen door het zelf mee te maken. Gun jezelf deze ervaring en herinner meer wie je werkelijk bent.

Boek jouw ceremonie

Watergieters

Jeroen

patricia

iris meijer

polina

iris van maalsen