365-EagleLodges-Logo-ZWART-WEBSITE.png

EagleLodges exclusief voor groepen

Kom je met een groep? Boek dan je eigen dag. We steken graag het vuur voor je aan.

Volledige rust en privacy met familie & vrienden

Een bezoek aan onze EagleLodges is een belevenis. Wij kunnen ons voorstellen dat je een dergelijke bijzondere ervaring het liefst deelt met de mensen die dicht bij jou staan. Misschien gun jij hen dezelfde transformatie die jij eerder hebt meegemaakt tijdens een ceremonie, ben je op zoek naar een activiteit waarin jullie een diepere verbinding opzoeken of heb je wat meer behoefte aan privacy of een op maat gemaakt programma. Wat de reden ook is: wij denken graag met je mee over een privébezoek aan de EagleLodges.

Voordelen voor EagleLodges prive

Marie-Jose Capello

Deelneemster

Eeuwen oude rituelen

"EagleLodges brengt eeuwenoude rituelen tot leven op een prachtige plek midden in de natuur. Liefdevolle begeleiding en zorg voor elkaar. Zonder woorden steunen we elkaar. We ervaren een universele verbondenheid die boven alles uitstijgt. ‘Remember who you truly are’ is niets teveel gezegd. Het is thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf. Ik ervaar een kracht die ik nooit eerder zo heb ervaren."

Faciliteiten voor de prive Lodges

Bij het boeken van de privé Lodges geniet je van net wat meer vrijheid en flexibiliteit dan bij de reguliere ceremonies van EagleLodges. Zo kan je ervoor kiezen om één of meerdere ceremonies bij te wonen en kunnen we de inhoud aanpassen aan jouw doel en gezelschap. Ook heb je de mogelijkheid om de ceremonie te combineren met andere activiteiten zoals een extra moment voor meditatie, rust of reflectie. En dat op een tijd en datum welke jou uitkomt!

Op maat gemaakte ceremonie

Bepaal de invulling

Kies je datum en tijd

Bepaal de duur

Vrijblijvende offerte opvragen